07 Şubat 2022

Hastanemiz 15.01.2015 tarihinde açılış onayı verilmiş, 02.06.2015 tarihinde 50 ünitli Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hasta kabulüne başlamıştır. 11.01.2019 tarihinde 51 ünit + 8 yatak kapasiteli “T.C.
Sağlık Bakanlığı Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine” dönüştürülmesi onayını almıştır.

Hastanemiz diş hekimleri muayene entegrasyon sistemine uygun olarak görev yapmaktadır. Kurumumuza ilk randevular MHRS’den alınmaktadır. İlk gelen hastalar randevu aldıkları hekimin bulunduğu odaya başvurarak kayıt açtırmaktadır. Tedavilerin devamı için randevuları kendi hekimlerinden almaktadırlar.Hastanemizde nöbet polikliniği ile 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

Hastanemizde Genel diş,Ağız ve Çene Cerrahisi Kliniği, endodonti, pedodonti kliniği, radyoloji, periodontoloji,ortodonti,protetik diş tedavisi, evde sağlık hizmetleri birimi, genel anestezi altında diş tedavilerinin yapılmasına olanak sağlayan ameliyathane ve diş hekimliğinin ilgili branşlarında kaliteli hizmet sunmaktayız.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden kurumumuzda Merkezi Sterilizasyon Ünitesinde tüm sterilizasyon ve dezenfeksiyon kurallarına riayet edilmektedir. Tam Otomasyon sistemi uygulanmakta, Dijital Panaromik- Periapikal Röntgen, Bilgisayarlı Tomografi hizmeti verilmektedir.