Yönetim

İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜR YARDIMCISI

RIDVAN ŞEREFLİ

1980 yılında Kastamonu-İnebolu ilçesinde doğdu.

İlköğrenimini Kastamonu’da tamamladı.

1998 yılında Taşköprü Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu.

2004 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi ve Koşuyolu Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde sağlık memurluğu yaptıktan sonra İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü doktor atama biriminde 2007 ve 2011 yılları arasında görev yaptı.

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi, Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdür yardımcılığı, Kamu Hastaneler Kurumu Bakırköy Bölgesi genel sekreterliğinde uzmanlık görevinde bulundu.

22 Aralık 2017 tarihinden itibaren Bağcılar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali işler Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olup, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

19 Şubat 2024